De Flesta Människor i Hongkong vill se Välstånd, Stabilitet, utan Våld och Kaos 香港繁荣稳定止暴制乱是大多数人的心声

                                                作者 魏民 Skribenter Wei Min

Hong Kong, som har berömts som "Östens pärla", har behållit sin välmående och stabila status sedan sin återkomst till Kina den 1 juli 1997, och dess produktion, liv, handel och handelskultur har varit fortsatt stark. utveckling. I ögonblicket av den sydöstasiatiska finanskrisen eskorterade centralregeringen aktivt och passerade krisen smidigt. Sedan dess, med den snabba utvecklingen av fastlandsekonomin, har Hong Kong också stigit. Utbyten mellan Hong Kong och interiören har blivit allt vanligare.

Men en incident i juni 2019 bröt stabiliteten i Hong Kong. På grund av svårigheterna med brottsbekämpning orsakad av mord på ungdomar i Taiwan av en Hong Kong man hoppas Hongkongs särskilda administrativa regionregering att diskutera bestämmelserna om huruvida utlämning av gärningsmän kan genomföras mellan Hong Kong och Taiwan och Fastland, som har mött stark motstånd från oppositionen och unga studenter och medborgare. 

Med den kontinuerliga koncessionen av Hong Kongs regering insisterade ett stort antal studenter i Hong Kong på några så kallade modiga och orättvisa studenter, och till och med ett stort antal Hong Kong-medborgare var inblandade i den. 

Det fanns många demonstrationer, vilket fick trafiken i Hong Kong att förlamas. Före distriktsvalet befann sig Hong Kong i ett mycket kaotiskt och våldsamt stadium.
Vissa studenter eller ungdomar kastade till och med bensinbomber för att attackera polisen, vilket orsakade Hong Kongs sociala ordning och trafikordning stördades allvarligt.  Demonstrationen, som varade i nästan ett halvt år, påverkade Hongkongs ekonomi, särskilt turistnäringen. Eftersom Hong Kong också är en viktig port till fastlandet har fastlandsekonomin också påverkats med allvarliga konsekvenser. Lyckligtvis stöder de flesta i Hong Kong inte ungdomars våld. De höll till och med en marsch för att stoppa våld och stödja regeringen i Hong Kong för att återställa ordningen så snart som möjligt. De flesta av våra landsmän i Hong Kong uttalade att våld inte är en lösning på problemet och att våld inte bör vidtas ändå. Fred och stabilitet kan leda till välstånd. Det kan sägas att fred och stabilitet och undertryckandet av våld är rösterna för de flesta. Utan en fredlig och stabil miljö påverkas den ekonomiska utvecklingen och det sociala livet mycket negativt. 

Det är beklagligt att gangsterna under ledning av Li Zhiying fortfarande var engagerade i sabotage vid det tidpunkt då det nya koronaviruset rasade. Fem gangstere inklusive Xu Zhifeng och andra gangster sprang till den svenska huvudstaden Stockholm för att ansluta sig till Hong Kong, Xinjiang och andra anti-Kina elementen som är kopplade i serie för att hålla anti-Kina-rallyaktiviteter.  Den här vi vill hoppas att påminna dem inte göra dåliga saker till Hong Kong och Fastland, sluta dina tänker att fortsätta störda ordningen i Hong Kong.  

被誉为“东方之珠“的香港在1997年7月1日回归中国以后,一直保持其繁荣稳定的地位,生产生活商贸文化都保持了强劲的发展。在东南亚金融危机时刻,中央政府积极保驾护航,顺利度过危机。此后,随着大陆经济的迅猛发展,香港也一直水涨船高。香港与内陆的交往日益频繁。

然而,2019年6月的一个偶然事件,却打破了香港的稳定。由于香港青年在台湾杀人导致执法困难,所以香港特区政府希望讨论两岸三地是否可以进行罪犯相互引渡的条例,结果遭到了反对派和青年学生和市民的强烈反对。在港府不断退让的情况下,香港大批学生在一些所谓的勇武和不明是非的学生坚持下,甚至大批香港市民卷入其中,进行了多次示威游行,导致香港交通瘫痪。到区级选举前,香港一度陷入十分混乱和充满暴力的阶段。

一些学生或者是青年甚至扔汽油弹来袭击警察,导致香港的社会秩序交通秩序都受到了严重破坏。本次历时将近半年的游行示威活动对香港经济,特别是旅游业造成很大冲击。由于香港也是大陆的一个重要门户,大陆经济也因此受到冲击,后果很严重。

当然,值得庆幸的是,香港大多数人并不支持年轻人的暴力行为。他们甚至举行止暴制乱的大游行,支持港府尽快恢复秩序。大部分香港同胞表示,暴力不是解决问题的办法,无论如何不应该采取暴力行为。和平稳定才能实现繁荣。可以说,和平稳定,止暴制乱是大多数人的心声。没有和平稳定的环境,经济发展和社会生活都会受到冲击。

令人遗憾的是,以黎智英为首的乱港分子在新型冠状病毒肆虐的时刻,依然在搞破坏活动,许智峰等五名乱港分子居然跑到瑞典首都斯德哥尔摩来与港独疆独和其他反华分子串联,举办反华集会活动,希望那些不识时务者放弃乱港思维和行动,及时悬崖勒马。

Den här artikel är skribenters egen åsikter utan den här webben.

Related links:

https://www.youtube.com/watch?v=FHclqSlpmKI

https://news.163.com/19/0925/09/EPTLADPQ0001899O.html